Dizi Setinde Aci Olay - Aynadaki Düşman Teşkilat Aynadaki düşman İzle Aynadaki Düşman Son Bölüm
Aynadaki Düşman - Teşkilat dizisi Fan sitesine Hoş geldiniz Select Launge

23 Nisan 2009 Perşembe

Dizi Setinde Aci Olay

'Aynadaki Düşman: Teşkilat' dizisinde Yardımcı Yönetmen olarak görev yapan Yeşilçam emekçilerinden Abdullah Baykal, hayatını kaybetti.

Bir haftadır hasta olduğu söylenen Baykal, dizinin setinde rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren Abdullah Baykal, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Dizinin yapımcısı İsmail Özer, Televizyon Gazetesi'ne yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bir haftadan beri rahatsızdı. Kendisine istirahat verdik. Ancak dayanamayıp sete gelmiş. Aniden, hiç bir şey yokken, arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada, bir anda yere yığılıyor. Hastanaye götürülürken de yolda hayatını kaybetti."

Bu acı olaydan sonra çok büyük bir üzüntü duyduklarını ve seti durdurduklarını ifade eden İsmail Özer, tüm set ekibinin çok üzgün olduğunu ifade etti.

Baykal'ın cenazesinin cuma günü öğle namazını müteakip Tophane'deki Kılıç Ali Paşa Camisi'nden kaldırılması planlanıyor.

İsmail Özer'in verdiği bilgiye göre, Baykal'ın kızının Canada'da olması ve cenazeye yetişmesi durumunda planlanan tarihte cenaze defnedilecek.

Yeşilçam'da bir çok yapımda çalışan Abdullah Baykal, Balans ve Manevra, Herşey Çok Güzel Olacak, Harem Suare, O da Beni Seviyor, Eşkıya, Hababam Sınıfı Merhaba, Maskeli Beşler Irak filmlerinin yanısıra 'Aşk Eski Bir Yalan' dizisi ve Asi dizisinde de yürütücü yapımcı olarak görev almıştı.

Televizyon Gazetesi

Seja o primeiro a comentar

Aynadaki Düşman Teşkilat Aynadaki düşman İzle Aynadaki Düşman Son Bölüm © 2008. Template by Aynadaki Düşman - teşkilat.

TOPO